joi, 28 decembrie 2023

Tips & tricks pentru un look perfect de Revelion


Nu ai suficient timp pentru a fi gata pentru Revelion? Nicio problemă, soluțiile sunt mai aproape de tine decât ai crede. Londa Professional îți iese în întâmpinare cu serviciile INSTA-STYLE BAR. Ele răspund nevoilor părului într-un timp foarte scurt. Iată și un pont: Dacă ai nevoie de o coafură cu o investiție de timp minimă, alege BRAID (diverse tipuri de împletituri șic). Un serviciu de styling prin care poți să îți scoți la iveală latura tinerească.

Un look perfect? Iată câteva tipsuri care te vor face să strălucești!

Atunci când primești o invitație la un eveniment sau la o masă festivă chiar pe ultima sută de metri și locurile la salon s-au epuizat de ceva vreme, poate că singura ta preocupare este cum să faci să arăți perfect și să ai o ținută în ton cu invitația primită? Pentru asta există specialiști, iar ei îți vin mereu în ajutor cu sfaturi și soluții.

„Instrumentele tale care nu te lasă niciodată la greu sunt placa sau peria rotativă? Le folosești pentru retușuri stilistice zilnice? Atunci, fii cu băgare de seamă! Nu folosi echipamente de stilizare cu aport termic direct pe păr, fără să îl protejezi în prealabil!”, sfătuiește stilistul Londa Professional, Gabriel Ilie. Motivația e logică: echipamentele cu aport de căldură mătuiesc culoarea părului, distrug cuticula, iar parul își pierde strălucirea.

De aceea, ai mare grijă: Nu trece la concluzii pripite! Asta nu înseamnă că nu mai poți folosi acasă echipamentele de coafat, ci doar că trebuie să le utilizezi corect pentru a obține rezultatul mult dorit.


Așadar, cu ce să începi? În primul rând, trebuie să fii atentă ce echipament de styling alegi. Apoi, fii cu ochii pe temperatura de utilizare, care trebuie să fie de 185 de grade.

Cum știi că ai ales bine?

Ei bine, înainte de toate trebuie să știi că „majoritatea echipamentelor din piață fie nu au opțiunea de a seta temperatura corectă, fie nu o pot atinge sau o depășesc, fără a putea controla nivelul temperaturii. Așadar, alege stylerele ghd. Pentru că acestea sunt construite special pentru a proteja sănătatea părului. 

Concret, acestea se bazează pe tehnologia Tri-zone, grație căreia stylerul menține temperatura constantă pe toată durata stylingului. La 185 de grade! Această temperatură reduce ruperea părului cu peste 50%. Al doilea pas, constă în folosirea unei protecții termice. Întotdeauna, înainte de a te coafa cu un styler”, adaugă Gabriel Ilie.

 „Pe ce să mizezi? Alege Protect It de la Londa Professional! Este un produs care oferă și o fixare flexibilă în același timp.”, recomandă stilistul.

Soluțiile sunt la îndemâna ta! Alege cu grijă și bucură-te de un păr frumos și sănătos!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search